Grafische versterking op maat van jouw bedrijf

 
Flexibel.
Web.
Print.
Skills.

Samen sta je sterker. Dat geldt ook voor de graphic designers van MediaComm. Hun gebundelde kennis geeft de expertise van eender welke freelance dtp’er of freelance webdesigner het nakijken. En u haalt precies die skills in huis die u voor uw huidige project nodig hebt.

 

Van alle vormgevingsmarkten thuis

Waar hoort uw project thuis: gaat het vooral om bedenken of om uitwerken? En verschijnt het resultaat op een scherm of op papier? Uw antwoord helpt ons om meteen de juiste kandidaat te selecteren voor uw opdracht. Want de sterkte van een freelance graphic designer ligt meestal in één van deze kwadranten. Het MediaComm-team daarentegen zit perfect verspreid over het hele domein van grafische vormgeving.

Bovendien werven we in de eerste plaats allrounders aan. Onze ontwerpers blinken dus vaak op meerdere terreinen uit. Dat bevestigen ook onze klanten graag.

Het leuke aan creatief ontwerp is dat je producten van start tot finish afwerkt. Heel fijn om een verpakking in de winkelrekken te zien liggen, waarvan je mee het idee uitwerkte.

Carlos
Designer bij MediaComm

Populairste print- en webprojecten

Hier ziet u de opdrachten waarvoor bedrijven het vaakst een beroep doen op een dtp’er of (web)designer van MediaComm.

 

Eerder op zoek naar digital marketing support?

Ons zusterbedrijf DIDIOM kan je hier uitstekend bij helpen! Het team van Didiom ondersteunt bedrijven op alle vlakken van digital marketing op tijdelijke of structurele wijze. Ze bieden, net zoals MediaComm, de flexibiliteit van een digital marketing freelancer, maar met de standvastigheid van een volwaardig digital marketing team.

Programmakennis

We moeten het u eigenlijk niet vertellen: het softwarelandschap verandert razendsnel en voortdurend. Dus is ook de programmakennis van onze medewerkers de hele tijd in beweging. 

Zoekt u een graphic designer die ervaring heeft met een specifiek softwarepakket? Vertel ons welke programma’s uw organisatie gebruikt, en wij checken meteen de beschikbare expertise in het team.

Design

INDESIGN
ILLUSTRATOR
PHOTOSHOP
QUARKXPRESS
LIGHTROOM

CMS

WORDPRESS
MAGENTO
DRUPAL
JOOMLA

Web

CSS
HTML
BOOTSTRAP
DREAMWEAVER
MUSE

Plug-ins

TWIXL
WOODWING
EASYCATALOG

Animation & video

AFTER EFFECTS
PREMIERE PRO
ANIMATE

Office & presentaties

PREZI
KEYNOTE
POWERPOINT
WORD
EXCEL

3D

SKETCHUP
BLENDER
CINEMA 4D

Extra

INCOPY
ACROBAT
CHILI PUBLISHING
ENFOCUS PITSTOP
HUBSPOT