Photoshop en beeldretouche: onzichtbare kwaliteit

 
Selectie.
Visueel.
Filters.
Kwaliteit.

“Kan je dat even voor mij photoshoppen?” Het is één van de meest voorkomende vragen aan onze grafici. Maar, niets is zo veelzijdig als Adobe Photoshop en onze grafisch ontwerpers zetten de oneindige mogelijkheden van het programma moeiteloos om in professioneel drukwerk, doeltreffende advertenties en wervend webdesign

 

Dankzij Adobe Photoshop een oplossing voor elk probleem

Voor je catalogus, website of advertising gebruik je een variatie aan beelden. Beelden die je teksten accentueren of je producten en diensten in de kijker plaatsen. Onze Photoshopspecialisten helpen je om die foto’s optimaal in te zetten voor jouw (marketing)doeleinden.

Afhankelijk van jouw graphic design project, stuurt MediaComm een medewerker naar je toe met de juiste skill set. Wij hebben dé specialisten in huis voor beeldretouches, beeldredactie en foto editing.

Voor online & offline media

Ervaren grafisch ontwerpers transformeren foto’s voor de meest engagerende social media posts. Ze maken ‘lelijke’ beelden mooi en bruikbaar voor catalogi en brochures

Ze verwijderen achtergronden om producten in de kijker te zetten, óf voegen juist een sfeeromgeving toe. Ze werken details weg, onmerkbaar voor het blote oog. Ze blazen beelden op zonder pixelvorming, en selecteren en knippen in een handomdraai. 

Van kleurcorrecties, schaduwspel en nieuwe composities, tot het verwijderen van blemishes en het in batch of zelfs ‘automatisch’ bewerken van beelden. Voor elk design probleem bestaat er een oplossing met Photoshop.

 

Snel een Photoshop-wizard nodig?

Photoshop is onmisbaar bij de creatie van web content, catalogi, brochures en ander drukwerk. Haal snel een Photoshop-specialist in huis voor jouw project.

De virtuele fotostudio: 3D-rendering

Naast beeldretouches bestaat ook de mogelijkheid om foto’s van nieuwe producten of branding te creëren, zónder de fotostudio in te duiken. MediaComm heeft echte 3D-kleppers in huis die jouw vraag omtoveren in realistische (product)weergaves.

Gebruik 3D-rendering voor visualisaties van het interieur en de architectuur van je kantoren tijdens een rebrandingsproces.

Creëer prachtige productbeelden (van shampoos tot auto’s en alles daartussen) zonder de kosten van een fotostudio, fotograaf, props, productieteam of verplaatsingen.

Met 3D-rendering krijg je de juiste textuur, lichtinval en schaduwen, zo realistisch als jij het wil.

Het eindresultaat is een prachtige productvisualisatie, perfect voor advertenties, brochures of webdesign.

Ons werk is het beste uitgevoerd wanneer het onzichtbaar is.

Evert
Expert bij MediaComm

Snel een antwoord op jouw photoshop-vragen, en meer

Voor je een vacature voor een grafisch ontwerper uitschrijft bij nood aan een ‘photoshopper’, passeer je langs MediaComm. Dankzij projectsourcing heb je snel een graficus aan huis, zonder de administratie voor een freelancer, maar met dezelfde flexibiliteit.

Onze experts zijn onderlegd in alle grafische programma’s. Op basis van jouw noodzaak, sturen wij iemand wiens toolbox perfect aansluit op de opdracht of het project.

Zet hun talenten breed in. Ze zullen je ook adviseren en proactief probleemoplossend denken.

Kennis en vaardigheden van ons team

Heb je niet meteen gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk onze andere expertises en ontdek voor welke diensten je een grafische vormgever van MediaComm kan inschakelen.