Wij vertellen jouw verhaal 
met creatieve branding en origineel grafisch design

 
Skills.
Print.
Web.
Ontwerp.

Zoek je een grafisch bureau voor de creatieve vormgeving om aan je huisstijl te sleutelen? De grafisch designers van MediaComm doen veel meer dan alleen ‘uitvoeren’. Onze vormgevers denken met je mee en vertalen je merkidentiteit naar visuele resultaten die je verbeelding overtreffen.

Creatief grafisch design, een totaalplaatje dat klopt

 

Wat is creatief design?

Creatief grafisch design is een combinatie van ontwerp, branding en storytelling. Met de juiste visuele identiteit laat je als bedrijf zien wie je bent, nog voor je iets hebt gezegd. De juiste typografie, kleurkeuze, animaties, illustraties en logo’s vormen jouw cruciale uithangbord. Creatief grafisch design omvat een waaier aan ontwerpdisciplines. Van branding tot webdesign, van logo-ontwerp tot illustreren, van advertenties tot animaties. Laat ze met zorg en inventiviteit ontwerpen door ervaren graphic designers die een boost geven aan jouw bedrijf.

Als creatief ontwerper is het de kunst om iets te ontwerpen dat origineel is, en tegelijkertijd de kern raakt van waar een bedrijf voor staat.

Kim
Designer bij MediaComm

Wat doet een creatief grafisch ontwerper?

Huisstijl

Jouw huisstijl ontwerpen, compleet met logo, typografie, lettertypes en kleurdesign.

Verpakkingen

Je verpakkingen origineel stroomlijnen volgens je merkidentiteit. 

Illustraties

Digitaal of met de hand illustraties creëren voor diverse doeleinden: animatie, infographics, advertenties, enz. 

Drukwerk

Creatief opmaken van al je drukwerk: brochures, flyers, affiches, boeken en magazines. 

 

Uitgekeken op je huisstijl?

Haal een frisse blik aan boord met één van onze inventieve graphic designers.

Storytelling en huisstijlcreatie: jouw visuele verhaal

Voor een branding of rebranding denk je er snel aan om een grafisch ontwerpbureau in te schakelen. Dat kan, maar met een grafisch designer in house, krijg je iemand die ter plekke meedenkt over de nieuwe stijl. Een grafische vormgever die de juiste vragen stelt over de doelgroepen die je wil aanspreken en de visie die je wil uitstralen. 

Inzicht in jouw bedrijf

Door die aanpak krijgen onze grafisch designers inzicht in jouw bedrijf en kunnen ze een visueel verhaal schrijven dat je verwachtingen overtreft.

Totaalpakket

Branding en storytelling vormen een inhoudelijk en grafisch totaalpakket, van het logodesign tot de PowerPoint presentaties, van de gekozen foto’s tot de geanimeerde Instagram stories. Van het idee, tot het happy end.

Het leuke aan creatief ontwerp is dat je producten van start tot finish afwerkt. Heel fijn om een verpakking in de winkelrekken te zien liggen, waarvan je mee het idee uitwerkte.

Carlos
Designer bij MediaComm

Kennis en vaardigheden van ons team

Heb je niet meteen gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk onze andere expertises en ontdek voor welke diensten je een grafische vormgever van MediaComm kan inschakelen.