HTML- en CSS-specialisten om de code te kraken

 
Webdesign.
Flexibel.
Redesign.
Code.

Voor je front-end development – de ‘werking’ van alle functionaliteiten op je website – , het uitzicht van je website, bewerken onze webdesigners en developers de achterliggende HTML- en CSS-codes. Dynamische banners, opvallende stijlelementen, levendige productpagina’s: onze designers transformeren jouw pagina naar een uitnodigende en professionele website

Breng een kenner in codeertaal naar je kantoor 

 

Een grafische vormgever & webdesigner? Dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

Het is een absolute plus om een graphic designer op kantoor te hebben die zich vlot beweegt in HTML en CSS. Je schakelt onze webdesigner in om webpagina’s of e-mails responsief aan te passen, een logische e-mailflow op te zetten, prachtige social media banners te maken of website-aanpassingen uit te voeren die er meteen mooi uitzien.

Een front-end developer is een webdesigner die met de codeertalen HTML en CSS sleutelt aan de structuur en de styling van je website.

Wat een MediaComm’er voor jou kan doen?

  • Volledig nieuwe website bouwen (totale webdesign)
  • Nieuwe producten of webpagina’s toevoegen
  • Redesign van je look
  • Kleine en grote aanpassingen aan je bestaande website
  • Webbanners ontwerpen en integreren
  • E-mail templates maken

Zo gebruiken onze grafische vormgevers HTML en CSS

HTML (HyperText Markup Language) is de standaardtaal voor elke webdesigner of webdeveloper en wordt gebruikt om je website op te bouwen. Een webpagina bestaat uit blokken. Met HTML creëer je de opbouw van die blokken.

Met CSS (Cascading Style Sheets) werkt een designer aan de styling van die blokken. Hij of zij codeert er de vormgeving van buttons, achtergrondkleuren, borders, lettertypes, enzovoort. Met een uitgekiend webdesign bepaal je het karakter van je website en zorg je voor een look op maat van je merkpersoonlijkheid.

De mensen van MediaComm komen in een brede schaal van kwaliteiten en talenten! De juiste specialisten worden heel vlot ingeschakeld op onze afdeling.

Miek Gilissen
Head of Postproduction and Art bij Studio 100

Wat is het verschil tussen CMS en HTML of CSS?

Om een website aan te passen moet je de codeertalen HTML en/of CSS beheersen. Daarom werken de meeste bedrijven met een CMS of Content Management Systeem. Deze website editor bevat software waarmee je webpagina’s aanpast en templates aanmaakt zonder in de code te moeten duiken. 

De meest gebruikte CMS-systemen zijn

  • Wordpress

  • Drupal

  • Joomla!

  • Laravel

De webdesigner van MediaComm kennen deze en andere CMS-systemen als hun broekzak. Staat er een grote rebranding op de planning? Of heb je regelmatig kleine aanpassingen te maken op je site? Schakel dan één van onze grafische vormgevers in.

Kennis en vaardigheden van ons team

Heb je niet meteen gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk onze andere expertises en ontdek voor welke diensten je een grafisch designer van MediaComm kan inschakelen.