Motion Design & Animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken. Zo verhoog je de betrokkenheid van je publiek en maak je complexe concepten gemakkelijker te begrijpen.

team member Zander

Zander

Allround Designer

Zin om samen visueel boeiende content te creëren

Waarom zijn animatie en motion design belangrijk

Motion design en animatie houden je content en grafische elementen dynamisch, dankzij een combinatie van beweging, grafisch ontwerp en animatie. Zo creëer je een meeslepende ervaring bij je publiek, wat belangrijk is in je marketing.

Overtuigingskracht

Bewegend beeld heeft een enorme overtuigingskracht ten opzichte van tekst en foto’s. 

Consistentie

Bewegende beelden en animaties hebben het potentieel om emoties op te wekken en een sterke emotionele band met het publiek op te bouwen, wat de effectiviteit van je boodschap vergroot

Betrokkenheid

Volgens studies van HubSpot verhoogt visuele content zoals bewegende animaties de betrokkenheid van gebruikers met maar liefst 94%. 

MediaCommers? Die komen hier telkens aan met de ideale dosis creativiteit, efficiëntie en flexibiliteit

Katrien Van De Vijver

Coördinator Creatieve Cel bij Veritas

Hoe onze motion designers je helpen

Onze pool van motion designers is bedreven in diverse aspecten van animation en motion design en kan je ondersteunen bij verschillende projecten, van interactieve webpagina’s tot bewegende graphics en andere animaties.

Animatie

Onze motion designers brengen figuren, objecten en achtergronden tot leven met levendige animaties, waardoor ze een gevoel van realisme en beweging krijgen.

Interactieve media

Ontdek de dynamiek van interactieve media met motion design. Laat je website of content tot leven komen met opvallende headers, subtiele hover-effecten en verrassende animaties. Heb je andere creatieve ideeën? Onze animatiespecialisten staan klaar om ze te realiseren. 

2D en 3D

Geef je merk of verhaal een nieuwe dimensie met onze 2D & 3D motion design expertise. 

Waarom kiezen voor een motion designer van MediaComm

Een waaier aan talent

Bij MediaComm hebben we een diverse groep motion designers in onze pool, de één met een achtergrond in animatiefilm, de ander met een specialisatie in Adobe After Effects. Onze planners zorgen ervoor dat jij de beste animator over de vloer krijgt.

Creatief en vernieuwend

Of je nu een pakkende animatie-advertentie nodig hebt of een boeiende bedrijfsvideo, met onze innovatieve aanpak bieden we oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw communicatiedoelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met MediaComm als jouw animatiepartner ben je verzekerd van professionele resultaten die je bedrijf doen opvallen en een impact hebben in de markt.

Efficiëntie en Snelheid

Animeren vergt tijd. Gelukkig kunnen we dankzij ons uitgebreide team van motion designers jouw project snel en efficiënt realiseren. Heb je al een lay-out, vormgeving of scenario’s klaar? Dan zorgen onze designers ervoor dat de animatie tijdig en binnen het budget wordt voltooid in de laatste fase.

Reserveer vandaag nog je motion designer

Benieuwd hoe motion design & animation jouw marketing in beweging kan brengen? Neem vandaag nog contact op en laat ons je begeleiden en inspireren met onze creatieve oplossingen.

Ontdek al onze expertises

Content creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

Branding & visual identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep.

Digital design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

Print & layout

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware.

Motion design & animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken.

Artificial intelligence

Artificiële intelligentie (AI) opent vandaag een schat aan mogelijkheden voor creatieve expressie in je marketing. Onze AI-designers creëren unieke AI-beelden en geven op maat gemaakte workshops om AI te integreren in je creatieve werkprocessen.
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!