Presentatie templates: uithangbord voor je bedrijf

 
Visueel.
Krachtig.
Experts.
Power.

Een bedrijfspresentatie is een krachtige marketingtool. Visueel aantrekkelijke PowerPoint-, Prezi- of Keynote-templates op basis van je huisstijl en corporate branding zijn cruciaal voor je advertising en klantenwerving.

Power is niet voor niets deel van het woord PowerPoint. Met de juiste creatieve ingrepen wordt je corporate presentatie een krachtig deel van je marketingstrategie. Presentatietools zijn de meest onderschatte software. Ze bestaan al lang, maar evolueerden sterk sinds hun ontwikkeling, waardoor heel wat opties onbenut blijven. Onze grafisch ontwerpers halen álles uit de mogelijkheden van MS PowerPoint, Prezi en Apple Keynote om jouw boodschap duidelijk en scherp de wereld in te sturen.

Wist je wat je allemaal kan toevoegen aan een bedrijfspresentatie?

Een strak design, huisstijlelementen, sprekende lettertypes en een mooi kleurenpallet.

Zelf ontworpen icoontjes, sterke beelden en (motion) infographics.

Duidelijke navigatie.

Subtiele animaties of zelfs langere video’s met muziek.

Buttons en links naar documenten of webpagina’s.

 

Met de borstel door je stoffige bedrijfspresentatie?

Onze grafici brengen weer schwung in je Powerpoint!

Waarom investeren in een diavoorstelling?

Een presentatie is de ultieme tool om een bepaalde boodschap over te brengen, om je bedrijf voor te stellen of een nieuw product te introduceren. Als business heb je een duidelijk beeld van wat je wil vertellen. Zet je die informatie in een droge presentatie, dan verlies je een groot deel van je doelpubliek. Onze grafici weten perfect hoe ze jouw boodschap én huisstijl vertalen naar een frisse en overtuigende diavoorstelling.

Microsoft Office

Naast presentatie templates voor Prezi, Apple Keynote en PowerPoint, dompelen wij ook je andere communicatiemiddelen onder in een ‘huisstijl-sausje’.

Je MS Word-documenten krijgen van onze grafici een persoonlijke make-over met jouw huisstijlelementen zoals icoontjes, lettertypes, kleuren en logo’s. 

Alle templates zijn aanpasbaar: jij of je commerciële medewerkers voeren moeiteloos de nodige content toe voor de juiste doelgroepen. Alles is mooi gestroomlijnd en strak vormgegeven. Geen kakofonie meer van slordige documenten. Vanaf nu kan je trots zijn op alles wat buitengaat. Van de simpelste onepager tot de meest uitgebreide diavoorstelling.

PowerPoint heeft een ouderwets imago en wordt zwaar onderschat. Ik houd ervan om het tegendeel te bewijzen. Eigenlijk is niets onmogelijk. Lijkt het toch zo, dan ga ik samen met de klant op zoek naar de oplossing.

Kim
Designer bij MediaComm

Aanpasbare en flexibele designs

De mogelijkheden van een aanpasbare presentatietemplate zijn uitgebreid, de voordelen ook. 

Onze grafici maken volledig nieuwe templates op basis van je huisstijl, óf ze pimpen je oude presentatie en zetten hem om van het oude 4:3 formaat naar 16:9 breedbeeld.

PowerPoints en andere presentaties zijn simpel en zonder kwaliteitsverlies te verkleinen, zodat je ze gemakkelijk e-mailt, opslaat, up- en downloadt.

Templates zijn zo gevarieerd al je wil, met verschillende lay-outs voor verschillende doeleinden. Wil je een template waarin je alleen titels en tekst kan aanpassen? Of liever eentje waarin je zelf met de kleuren en afbeeldingen speelt? Alles kan.

Kennis en vaardigheden van ons team

Heb je niet meteen gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk onze andere expertises en ontdek voor welke diensten je een grafische vormgever van MediaComm kan inschakelen.