In-house webdesigners met freelance flexibiliteit

 
Web.
Design.
Skills.
Flexibel.

Een webdesigner van MediaComm biedt je de flexibiliteit van een freelancer met de betrouwbaarheid van een vaste medewerker.

Of het nu deeltijds of voltijds is, een langetermijnopdracht of een dringende taak, onze webdesigners staan klaar om je (in-house) te ondersteunen.

Met de skills van een volledig grafisch bureau hebben website design, prototyping en wireframing en alle andere expertises voor onze webdesigners geen geheimen meer.

Klaar om je website naar een hoger niveau tillen?

Boek een webdesigner

Als webdesigner krijg je kleine of grote projecten bij klanten in verschillende sectoren. Het afleveren van mooie ontwerpen én deze ontwikkelen naar een gebruiksvriendelijke website, is voor mij de kers op de taart.

Cédric
Webdesigner bij MediaComm
Cedric onze webdesigner

Expertises van onze webdesigners in een notendop

Ontdek voor welke diensten je een webdesigner van MediaComm kan inschakelen.

Onze webdevelopers bouwen jouw droom website met

Onze UX/UI designers maken realistische simulaties via

Onze designer zijn van alle vormgevingsmarkten thuis

 

Maak deel uit van team MediaComm

Wil jij bij ons aan de slag als webdesigner, dtp'er, grafische vormgever, motion designer, PowerPoint-specialist of allround designer?

Webdesigners over heel Vlaanderen en Brussel

Met ons team van meer dan 70 ervaren specialisten heeft MediaComm webdesigners in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk en alle andere uithoeken van Vlaanderen en Brussel. Afstand is dus allesbehalve een terughoudende factor.

Wat doet een webdesigner?

Een webdesigner van MediaComm geeft je website vorm door een nieuw ontwerp te maken of een bestaand concept verder uit te breiden. Om het design en de front-end development (werking van alle functionaliteiten op je website) van je website te transformeren, duiken onze webdesigners en developers in de achterliggende HTML- en CSS-codes. Met dynamische banners, opvallende stijlelementen en levendige productpagina’s geven ze het ontwerp van je website een professionele en aantrekkelijke look.

Hoeveel kost een webdesigner?

De prijs van een webdesigner is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang en de duur van een project en het budget dat de klant vooropstelt.

Contacteer ons voor een vrijblijvende, gepersonaliseerde factuur.