Digital Design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

team member Jarno

Jarno

Webdesigner

Op zoek naar hulp bij digitale content en digital design

​​Wat is digital design en waarom is het zo belangrijk

Seconden

Klanten vormen binnen 0,05 seconden een mening over je website of app.  

Experience

Voor 88% van de consumenten is een sterke digital design experience en authenticiteit belangrijk bij het kiezen van merken. 

Conversieratio

Twee derde van de bedrijven zegt dat goed digital design heeft bijgedragen aan minstens 10% hogere conversieratio en return on investment (ROI). 

Kleur

Het gebruik van een kenmerkende kleur in je digitale en grafische media kan je merkherkenning met 80% verhogen.

De mensen van MediaComm komen in een brede schaal van kwaliteiten en talenten. De juiste specialisten worden heel vlot ingeschakeld op onze afdeling

Miek Gilissen

Head of Postproduction & Art bij Studio 100

Hoe onze digital designers je helpen

Van UX & UI tot websites en prototyping: met een team van meer dan 70 digitale designers leveren we indrukwekkende digital designs die je onderscheiden van de concurrentie:

Gebruikersinterfaces (UI design)

Trek de aandacht en betrek je publiek met doordachte gebruikersinterfaces die je verhaal tot leven brengen en je doelgroep aanspreken.  

Gebruikerservaring (UX design)

Een intuïtieve en gebruikservaring maakt het klanten eenvoudig om te navigeren, informatie te vinden en interactie te hebben met de digitale kanalen van je bedrijf.  

Websites

Wil je een professionele website laten maken? Onze webdesigners gebruiken strategische call-to-action knoppen en een gebruiksvriendelijke navigatie om meer leads en verkopen te genereren.

Mobiele apps

Met een krachtige mobile app breng je jouw ideeën direct naar de palm van de hand van je gebruikers.

Digitale platformen

Ontdek de kracht van een robuust digital platform en laat je merk bloeien in de online ruimte. 

Prototyping

Of je nu een game, website of UX-ontwerp wilt prototypen, wij helpen je met geavanceerde en gebruiksvriendelijke prototyping tools om jouw ideeën te testen en te verfijnen, zodat je project klaar is voor succes. 

Waarom kiezen voor een digital designer van MediaComm

Met een combinatie van expertise, creativiteit, maatwerk, samenwerking en resultaatgerichtheid, zijn we de ideale partner voor al je digitale ontwerpprojecten: 

Diversiteit aan talent

Ons team van ervaren digital designers heeft expertise in diverse disciplines, zoals webdesign, UX/UI-design en grafisch ontwerp. 

Innovatief en creatief

We streven ernaar jouw merk te laten opvallen en je boodschap op unieke en impactvolle wijze over te brengen

Flexibiliteit

Wij bieden oplossingen die zich aanpassen aan jouw schema en budget, of je nu behoefte hebt aan ondersteuning voor een kort project of een langdurige samenwerking.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze grafische ontwerpers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden en ervaring, waardoor je projecten in goede handen zijn.

Efficiëntie en Snelheid

Met onze uitgebreide pool van digital designers realiseren we je project snel en efficiënt. Heb je een strakke deadline of last-minute wijzigingen? Wij voltooien je project op tijd en binnen het budget.

Reserveer nu je digital designer

Reserveer nu je digital designer bij MediaComm en geef je merk een digitale boost met krachtige, op maat gemaakte content. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen je doelen te bereiken! 

Ontdek al onze expertises

Content creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

Branding & visual identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep.

Digital design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

Print & layout

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware.

Motion design & animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken.

Artificial intelligence

Artificiële intelligentie (AI) opent vandaag een schat aan mogelijkheden voor creatieve expressie in je marketing. Onze AI-designers creëren unieke AI-beelden en geven op maat gemaakte workshops om AI te integreren in je creatieve werkprocessen.
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!