Meer dan
70 unieke persoonlijkheden​

team member Sanne

Sanne

Graphic Designer

Leer onze designers meteen kennen

Via MediaComm krijg je toegang tot een pool van meer dan 70 veelzijdigde grafisch ontwerpers. Het zijn stuk voor stuk vaste medewerkers die je de flexibiliteit van een freelance graficus, layouter of crossmediaal designer bieden.

Laat ons weten naar welk profiel je op zoek bent en wij helpen je graag aan de perfecte match. Zowel met het geplande project als met je bestaande team. Alle info over onze designers kan je terugvinden in onze MediaComm-box.

Anna

Bij MediaComm wordt er rekening gehouden met je profiel als vormgever. Zo krijg ik projecten die aansluiten bij mijn skillset. Daarnaast heb ik al verschillende nieuwe skills bijgeleerd dankzij de interne opleidingen.​

Fabian

Designer bij MediaComm

Vraag uw mediacommbox aan

In ruil voor een aantal gegevens sturen wij jouw onze MediaComm-box via e-mail, een handige PDF-versie met een overzicht van al onze designers, hun skills, favoriete toepassingen, en nog veel meer, die je steeds offline kan raadplegen of afprinten. Wanneer je dit formulier invult en verstuurt ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden (meer info in de privacy policy).

Match met uw organisatie

 

Technische kennis is niet de enige voorwaarde voor een geslaagde samenwerking. De match met jouw organisatiecultuur is net zo belangrijk. Daarom houden we ook rekening met de soft skills van onze designers en met je verwachtingen. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat een grafisch ontwerper proactief op zoek gaat naar feedback? Is het cruciaal dat hij of zij bliksemsnel werkt? Of zoek je iemand die tegengas durft te geven bij briefings? De designers die we jou voorstellen vormen telkens de optelsom van jouw vereisten. Daarbovenop houden we rekening met de bedrijfslocatie. Een designer die in jouw buurt woont, biedt nog meer flexibiliteit en minder milieu-impact.

Voor web en print

 

Wil je onze grafisch ontwerpers meteen in de ogen kijken? Spring dan naar de foto’s. Daar zie je hen knap op één plaats verzameld. In de praktijk wonen en werken ze in heel Vlaanderen en Brussel. Alle MediaComm-designers zijn allrounders in print en/of web. Daarnaast heeft iedere vormgever eigen sterktes en specialisaties. Ben je op zoek naar zeldzame druktechnische kennis, gevorderde webskills of creatieve breinen voor conceptueel werk? Wij sturen telkens de geknipte grafisch ontwerper naar jou toe. Lees meer over onze verzamelde expertise.

Tijdelijk of structureel

 

De designers van MediaComm versterken jouw organisatie op alle mogelijke manieren. Je schakelt hen op een flexibele manier in om op jouw tempo te helpen: tijdens drukke periodes, een aantal dagen in de week, een heel jaar lang, of meer! Breid je team efficiënt uit op die cruciale momenten. Bovendien kan je op elk moment om een andere grafisch ontwerper vragen. Bijvoorbeeld wanneer de evolutie van een project om andere vaardigheden vraagt. Maak gauw kennis met het volledige team.

Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!