Grenzeloos ondernemen
& inspireren

team member Toon

Toon

Graphic Designer

Ontdek alles over projectsourcing, werken met grafische consultants en zoveel meer

Of je nu een gevestigde ondernemer bent die op zoek is naar nieuwe manieren om je team te versterken, of een startende professional die de voordelen van projectsourcing wil begrijpen, in deze blog ontdek je inzichten en verhalen die de grenzen van traditioneel ondernemen uitdagen.

Wat is creativiteit?

Creativiteit is een term die vaak wordt geassocieerd met originaliteit en innovatie, maar het begrip is veelomvattender en dieper dan dat. Het wordt niet alleen gevonden in de kunsten, maar is een cruciale eigenschap in vrijwel elk veld, van wetenschap tot zaken en daarbuiten.

Lees verder

Breng je merk tot leven met storytelling

De grafisch vormgever is de architect achter het visuele verhaal van het merk. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van de visuele stem van het merk en het coördineren van deze uitdrukking over verschillende mediavormen. Door nauw samen te werken met de merkstrategen en marketeers, zorgen grafische vormgevers ervoor dat elk stukje van het merkverhaal zorgvuldig wordt uitgevoerd en de gewenste boodschap overbrengt.

Lees verder

DTP-werk is sexy en onmisbaar

Wat is DTP eigenlijk? En waarom is het zo cruciaal voor het succes van elk grafisch project?

In de wereld van grafische vormgeving is Desktop Publishing (DTP) de stille held achter de schermen, de onmisbare schakel bij het maken van een creatief ontwerp.

Een DTP-er of ‘desktoppublisher’ is heel eenvoudig gezegd iemand die op een computer ontwerpen & documenten aanpast en deze drukklaar maakt.

Lees verder

Werken met Creatopy: The ad design platform

Creatopy is een online tool waarmee je eenvoudig, professionele en responsieve banners kunt maken die er op elk scherm en in alle formaten perfect uitzien. Je kan het gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals online advertenties, social media posts en website banners. Daarnaast heeft het ook geavanceerde automatiserings- en aanpassingscapaciteiten en een continu groeiende bibliotheek van sjablonen en originele visuele elementen.

Lees verder

AI in grafisch ontwerp: hoe kunstmatige intelligentie creativiteit verandert

AI in grafisch ontwerp: hoe kunstmatige intelligentie creativiteit verandert In de wereld van grafisch ontwerp heeft kunstmatige intelligentie (AI) een revolutionaire verschuiving teweeggebracht in de manier waarop ontwerpers creatieve processen benaderen en uitvoeren. Van het automatiseren van repetitieve taken tot het verkennen van nieuwe ontwerpstijlen en -technieken, AI heeft een

Lees verder
Foto van Sander

Waarom kunnen we AI niet aan de kant schuiven als grafische vormgevers?

Als grafische vormgevers zagen we Artificiële Intelligentie in het begin als een soort van concurrent. Kan een tool als Midjourney onze job als vormgever vervangen? Absoluut niet! Je hebt net zoals bij het ontwerpen van grafisch werk ook bij het bedenken van prompts of teksten een creatief brein nodig om mooie resultaten met AI te genereren. En ook voor de  nabewerking van die beelden heb je nog altijd grafische skills nodig.

Lees verder
Foto van Sim en Roel

Flexibel inzetten op specifieke skills

Als bedrijf kun je in verschillende situaties terechtkomen waarin je snel extra krachten nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een tijdelijk personeelstekort op een afdeling of wanneer je intensief werkt aan een specifiek project. In deze gevallen heb je vier opties: directe aanwerving, inzetten van een zelfstandige freelancer, hulp vragen aan een interimkantoor, of kiezen voor gespecialiseerde projectsourcing.

Lees verder
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!