Grenzeloos ondernemen
& inspireren

Ontdek alles over projectsourcing, werken met grafische consultants en zoveel meer

Of je nu een gevestigde ondernemer bent die op zoek is naar nieuwe manieren om je team te versterken, of een startende professional die de voordelen van projectsourcing wil begrijpen, in deze blog ontdek je inzichten en verhalen die de grenzen van traditioneel ondernemen uitdagen.

DTP-werk is sexy en onmisbaar

Wat is DTP eigenlijk? En waarom is het zo cruciaal voor het succes van elk grafisch project?

In de wereld van grafische vormgeving is Desktop Publishing (DTP) de stille held achter de schermen, de onmisbare schakel bij het maken van een creatief ontwerp.

Een DTP-er of ‘desktoppublisher’ is heel eenvoudig gezegd iemand die op een computer ontwerpen & documenten aanpast en deze drukklaar maakt.

Lees verder

Werken met Creatopy: The ad design platform

Creatopy is een online tool waarmee je eenvoudig, professionele en responsieve banners kunt maken die er op elk scherm en in alle formaten perfect uitzien. Je kan het gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals online advertenties, social media posts en website banners. Daarnaast heeft het ook geavanceerde automatiserings- en aanpassingscapaciteiten en een continu groeiende bibliotheek van sjablonen en originele visuele elementen.

Lees verder

AI in grafisch ontwerp: hoe kunstmatige intelligentie creativiteit verandert

AI in grafisch ontwerp: hoe kunstmatige intelligentie creativiteit verandert In de wereld van grafisch ontwerp heeft kunstmatige intelligentie (AI) een revolutionaire verschuiving teweeggebracht in de manier waarop ontwerpers creatieve processen benaderen en uitvoeren. Van het automatiseren van repetitieve taken tot het verkennen van nieuwe ontwerpstijlen en -technieken, AI heeft een

Lees verder
Foto van Sander

Waarom kunnen we AI niet aan de kant schuiven als grafische vormgevers?

Als grafische vormgevers zagen we Artificiële Intelligentie in het begin als een soort van concurrent. Kan een tool als Midjourney onze job als vormgever vervangen? Absoluut niet! Je hebt net zoals bij het ontwerpen van grafisch werk ook bij het bedenken van prompts of teksten een creatief brein nodig om mooie resultaten met AI te genereren. En ook voor de  nabewerking van die beelden heb je nog altijd grafische skills nodig.

Lees verder
Foto van Sim en Roel

Flexibel inzetten op specifieke skills

Als bedrijf kun je in verschillende situaties terechtkomen waarin je snel extra krachten nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een tijdelijk personeelstekort op een afdeling of wanneer je intensief werkt aan een specifiek project. In deze gevallen heb je vier opties: directe aanwerving, inzetten van een zelfstandige freelancer, hulp vragen aan een interimkantoor, of kiezen voor gespecialiseerde projectsourcing.

Lees verder
Eerder nood aan in-house digital marketing support? Ontdek ons zusterbedrijf
This is default text for notification bar