Wat onze klanten vertellen

Denk onder andere aan uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen, grafische bureaus en de marketingdepartementen van kmo’s en multinationals.

team member Flore

Flore

Digital Designer

Jolien Vercamer

Client Communication officer

Inge Gysemans

Marketing Manager

Kim Goossens

Marketing Manager

Securex

Werken met MediaComm geeft ons een gerust gevoel. Wij kunnen rekenen op ervaren, getalenteerde grafische vormgevers en dat op het moment ​dat wij het nodig hebben.

Wij zijn met MediaComm gestart toen een collega van ons in pensioen ging. Aangezien het geen voltijdse job betrof en wij graag de flexibiliteit behouden, hebben wij gekozen voor MediaComm.

Sinds 2016 hebben wij 2 dagen per week een vormgever van MediaComm in ons team.

Bedrijven die op zoek zijn naar grafische ondersteuning met een grote portie flexibiliteit, creativiteit en deskundigheid zijn bij MediaComm aan het juiste adres.

Henco Industries

MediaComm is erg goed in het plaatsen van de juiste mensen op verschillende projecten. Elke graficus die ons team tijdelijk komt versterken, is flexibel, creatief en vooral snel van begrip. Zelfs na beperkte of ingewikkelde briefings leveren zij kwalitatief werk af onder de meest strakke deadlines.

Op vraag van onze retailklanten in binnen- en buitenland, legden we recent een catalogus aan met etiketten en barcodes om af te printen en bij de producten in de winkels te plaatsen. De input voor die opdracht was extreem uitgebreid: 5 talen moesten verwerkt worden, barcodes getest, etiketten opgemaakt met info uit onze uitgebreide database, … met als resultaat 150 pagina’s met 14 artikelen per pagina!

MediaComm stuurde ons Jan, die op 2 dagen deed waar wij zelf minstens 2 weken voor nodig zouden hebben. Hij had geen voorkennis over onze producten maar ging vlot aan de slag met deze pittige opdracht. Wij waren aangenaam verrast door zijn snelheid, zijn efficiëntie en de kwaliteit van het werk.

Als we een graficus nodig hebben, vragen we meestal expliciet naar Masja. Elke taak pakt ze met enthousiasme en creativiteit aan. Van kerstkaarten tot advertenties, van social media visuals tot documenten. Ze heeft weinig woorden nodig om de opdracht te begrijpen, en weinig tijd om briefings om te zetten in doelgerichte voorstellen. Ze is een echte topper en we zijn MediaComm dankbaar om haar aan ons te koppelen.

STG

Het leuke aan zo’n structurele samenwerking is dat de MediaComm medewerkers niet alleen de collega’s leren kennen, maar ook hoe het bedrijf werkt. Op deze manier gaat alles heel snel en efficiënt, er is niet veel uitleg nodig.

Het grafische werk bij Lambrechts is heel gevarieerd: van affiches tot logo’s, van creatief ontwerp tot DTP. Toen we een tijdje geleden dringend op zoek waren naar een grafisch vormgever, heeft MediaComm ons heel snel uit de nood geholpen. Grafisch vormgever Masja kwam bij ons werken. Zo zijn we begonnen.

Bijna een jaar lang kwam Masja twee dagen per week ons team versterken. Als de activiteit toeneemt of als een bepaald project erom vraagt, komt ze nog een dag extra bij ons werken of komt er een andere grafisch ontwerper bij.

Zelfs nu we een vaste vormgever hebben, doen we in drukke periodes een beroep op MediaComm. En we weten perfect welke ontwerper we nodig hebben voor de job die we hebben. Want elke grafisch ontwerper heeft zijn eigen stijl en expertise. Wij zijn altijd verbaasd over de flexibiliteit en snelheid waarmee MediaComm oplossingen biedt. Wij raden MediaComm absoluut aan bij andere bedrijven!

Aquafin

Je hebt altijd heel snel een oplossing en ondersteuning door een ervaren en goede grafisch designer. Bij MediaComm kan je tegelijk voor meerdere projecten terecht. Doordat MediaComm een grote pool heeft waaruit het kan putten, zijn we in se ook telkens sneller geholpen.

Al onze communicatie medewerkers zijn meer allrounders. We hebben wel een notie van grafisch design maar om echt mooi werk te leveren doen we beroep op MediaComm. 

Het andere grote voordeel is dat de vormgevers van MediaComm zo flexibel zijn dat ze ook van thuis uit kunnen werken. Als het heel snel moet gaan, volstaat een telefonische briefing of een briefing per mail en dan kan de designer meteen aan de slag.

Klanten in beeld

Dit overzicht toont in een oogopslag in welke sectoren, voor welke bedrijven, en in welke provincies onze medewerkers al grafische projecten realiseerden.

Krijg je graag nog meer referenties of voorbeelden van opdrachten die nauw aansluiten bij die van jou? Neem contact met ons op en schets jouw geplande project. Dan stellen we onze meest relevante expertise en ervaringen graag aan je voor.

Eerder nood aan in-house digital marketing support? Ontdek ons zusterbedrijf
This is default text for notification bar