Flexibel inzetten op specifieke skills

Foto van Sim en Roel

Als bedrijf kun je in verschillende situaties terechtkomen waarin je snel extra krachten nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een tijdelijk personeelstekort op een afdeling of wanneer je intensief werkt aan een specifiek project. In deze gevallen heb je vier opties: directe aanwerving, inzetten van een zelfstandige freelancer, hulp vragen aan een interimkantoor, of kiezen voor gespecialiseerde projectsourcing.

Met projectsourcing haal je een expert ter plekke bij jou op kantoor, terwijl deze persoon op de payroll van een extern bedrijf blijft staan. Deze aanpak biedt flexibiliteit en efficiëntie, vooral in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Ontdek de voordelen van projectsourcing en wat het voor jouw bedrijf of team kan betekenen.

De pro's van projectsourcing

  1. Beschermt tegen schijnzelfstandigheid: Projectsourcing beschermt je tegen claims van schijnzelfstandigheid, vooral wanneer een freelancer langdurig voor je aan de slag is.
  2. Directe toegang tot specialisten: Dankzij projectsourcing krijg je direct toegang tot de juiste specialisten zonder zelf vacatures uit te schrijven of ervaren grafici te zoeken.
  3. Tijdelijke medewerkers met extra bescherming: Projectsourcing biedt tijdelijke medewerkers meer bescherming dan freelancers, waardoor je zowel als werkgever als werknemer gerust kunt zijn.
  4. Verlicht de druk op vast personeel: Projectsourcing vermindert de druk op je vaste personeel en biedt een kostenefficiënte en flexibele oplossing zonder extra vaste kosten op je eigen payroll.

Kwaliteit gegarandeerd dankzij Federgon

In België zijn er strikte regels rond projectsourcing. Als bedrijf moet je aan specifieke voorwaarden voldoen om experts ‘uit te lenen’ aan derden. Federgon, de vakfederatie voor HR-dienstverleners, ondersteunt bedrijven hierbij en biedt tegelijkertijd bescherming aan werknemers.

MediaComm is met trots een ‘Certified Member Projectsourcing,’ wat garant staat voor kwaliteit en naleving van alle vereisten.

Kortom, met MediaComm en projectsourcing ontdek je een krachtige combinatie die niet alleen flexibiliteit en efficiëntie biedt, maar ook kwaliteit en bescherming waarborgt. Schakel over naar de toekomst van grafische vormgeving met de juiste expertise, op het juiste moment, op de meest efficiënte manier.

Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!