Werken met Creatopy: The ad design platform

Als grafisch ontwerper bij Mediacomm werk ik met verschillende tools en software voor het maken van banners en andere grafische content. 1 van de tools die ik recent heb ontdekt en waar ik ontzettend enthousiast over ben, is Creatopy.

Blogpost geschreven door onze designer, Jarno Van achter

Wat is Creatopy?

Creatopy is een online tool waarmee je eenvoudig, professionele en responsieve banners kunt maken die er op elk scherm en in alle formaten perfect uitzien. Je kan het gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals online advertenties, social media posts en website banners. Daarnaast heeft het ook geavanceerde automatiserings- en aanpassingscapaciteiten en een continu groeiende bibliotheek van sjablonen en originele visuele elementen.

Wat was jouw eerste indruk van deze tool?

Wat mij meteen aansprak aan Creatopy is de gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee je animaties kunt maken. De tool heeft een intuïtieve interface en een breed scala aan templates die je kunt aanpassen naar jouw wensen. Of je nu een beginner bent of een ervaren grafisch ontwerper, Creatopy is voor iedereen.

Waarom verkies jij Creatopy?

Een van de dingen die ik het meest waardeer aan Creatopy is de flexibiliteit en vrijheid die het biedt. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en aspect ratios, en je hebt de mogelijkheid om animaties toe te voegen aan tekst, afbeeldingen en vormen. Daarnaast kun je ook eigen afbeeldingen en logo’s uploaden en gebruik maken van een uitgebreide bibliotheek met stockafbeeldingen en iconen.

Wat is het grootste voordeel?

Wat Creatopy onderscheidt van andere tools is de snelheid waarmee je animaties kunt maken. In slechts enkele minuten kun je een professionele en aantrekkelijke banner creëren die de aandacht trekt van je doelgroep. En dankzij de preview functie kun je meteen zien hoe je banner eruit zal zien op verschillende apparaten en platforms.

Voor wie is deze tool het meest geschikt?

Ik zou Creatopy aanbevelen aan grafisch ontwerpers en marketeers die op zoek zijn naar een efficiënte manier om animated banners te maken. De tool is veelzijdig en biedt talloze mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Ontdek de kracht van Creatopy en laat ons team van experts jouw ideeën tot leven brengen.

Klaar om op te vallen en indruk te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en geef je merk de visuele boost die het verdient!

Eerder nood aan in-house digital marketing support? Ontdek ons zusterbedrijf
This is default text for notification bar