Branding & Visual Identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep via video, een logo, een unieke huisstijl en meer. Onze grafische ontwerpers zorgen voor een sterke en consistente uitstraling, die echt opvalt.

team member Carlos

Carlos

Graphic Designer

Wil jij je marketing de juiste uitstraling geven

Het belang van branding en visuele identiteit

Klanten en prospecten verleid je met je visuele identiteit. Visuele elementen zoals logo’s, afbeeldingen, kleuren en ontwerpen communiceren de kernwaarden en boodschap van je merk op een impactvolle manier: 

Visueel

Studies tonen aan dat 90% van de informatie die naar onze hersenen gaat visueel is. 

Consistentie

Een consistente visuele identiteit kan je merkherkenning met 23% verhogen, en merken die consistent zijn in hun branding hebben 33% meer kans op succesvolle communicatie. 

Marketing

Meer dan 80% van marketeers vindt visuele content belangrijker dan tekstuele content. 

Betrokkenheid

Visuele content kan bovendien de betrokkenheid van gebruikers met wel 94% verhogen, terwijl 67% van de consumenten aangeeft dat een aantrekkelijke visuele branding een belangrijke rol speelt bij hun aankoopbeslissingen. 

Het leuke aan creatief ontwerp is dat je producten van start tot finish afwerkt. Heel fijn om een verpakking in de winkelrekken te zien liggen, waarvan je mee het idee uitwerkte

Carlos

Designer bij MediaComm

Hoe onze grafische ontwerpers je helpen

Ontdek hoe onze grafische ontwerpers jouw merk versterken. Ze creëren niet alleen een professioneel logo, maar ook visueel boeiende content en een unieke huisstijl die je marketing de perfecte uitstraling geeft.

Visuele content

Visuele content vertelt je verhaal. Het gaat om beelden die zowel inhoudelijk als visueel kloppen en perfect passen bij jouw identiteit. 

Logo-ontwerp

Laat je logo ontwerpen door professionals. We luisteren naar jouw verhaal en waarden en creëren een uniek logo dat perfect bij jouw merk of bedrijf past.

Social Media

We zorgen voor content op je social media die jouw publiek raakt, of het nu boeiende berichten, aantrekkelijke visuals of overtuigende video’s zijn.

Typografie

Met zorgvuldig ontworpen typografie voegen we een extra dimensie toe aan je huisstijl en zorgen we  voor een onvergetelijke merkbeleving bij je publiek. 

Huisstijlgids

Een huisstijl ontwerpen? Dat heeft als doel om direct een sterke eerste indruk te maken op je prospects of klanten. Ons designteam gebruikt kleuren en vormen die passen bij jouw logo en klanten inspireren om voor jouw bedrijf te kiezen. 

PowerPoint-presentaties

Laat onze grafische ontwerpers je PowerPoint-presentaties naar een hoger niveau tillen met originele, interactieve en professioneel ontworpen slides. Kies voor een professionele PowerPoint-template en maak een blijvende indruk op je publiek.

Brandimplementaties & merktoepassingen

Heb je nog andere touchpoints waar de branding van jouw merk belangrijk is? Vertel het ons, onze grafische ontwerpers staan klaar om je merk te laten stralen, waar dan ook in je marketing. 

Waarom kiezen voor een grafisch ontwerper van MediaComm

Expertise op maat

Onze toegewijde ontwerpers zetten zich graag in om elke belofte waar te maken en elk grafisch project met precisie en zorg af te leveren.

Flexibiliteit

Onze toegewijde ontwerpers zetten zich graag in om elke belofte waar te maken en elk grafisch project met precisie en zorg af te leveren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze toegewijde ontwerpers zetten zich graag in om elke belofte waar te maken en elk grafisch project met precisie en zorg af te leveren.

Snel en efficiënt

Met zorgvuldig ontworpen typografie voegen we een extra dimensie toe aan je huisstijl en zorgen we  voor een onvergetelijke merkbeleving bij je publiek. 

Boek vandaag nog je
grafisch vormgever

Droom je van een krachtiger merk dankzij een doordachte branding en een unieke visuele identiteit? Contacteer ons en ontdek wat onze getalenteerde grafische ontwerpers voor jou kunnen betekenen.

Ontdek al onze expertises

Content creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

Branding & visual identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep.

Digital design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

Print & layout

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware.

Motion design & animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken.

Artificial intelligence

Artificiële intelligentie (AI) opent vandaag een schat aan mogelijkheden voor creatieve expressie in je marketing. Onze AI-designers creëren unieke AI-beelden en geven op maat gemaakte workshops om AI te integreren in je creatieve werkprocessen.
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!