Content Creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

team member Carlos

Carlos

Graphic Designer

Hulp nodig met visuele content en grafisch ontwerp

Waarom zijn afbeeldingen en grafisch ontwerp zo belangrijk

Klanten en prospecten verleid je met je visuele identiteit. Visuele elementen zoals logo’s, afbeeldingen, kleuren en ontwerpen communiceren de kernwaarden en boodschap van je merk op een impactvolle manier: 

Visueel

90% van de informatie die naar onze hersenen wordt verstuurd is visueel.

Consumenten

63% van de consumenten vinden goede afbeeldingen belangrijker dan productomschrijvingen.

Aankoopbeslissingen

67% van de consumenten zeggen dat afbeeldingen een belangrijke invloed hebben op hun aankoopbeslissingen.

Afbeelding

Informatie die gekoppeld is aan een relevante afbeelding wordt 6 keer meer onthouden dan informatie zonder afbeelding.

Gekleurd

Gekleurde afbeeldingen verhogen de bereidheid om een boodschap te lezen met 80%.
Grafisch interventieteam, dat schreeuwt ‘ready for action’! In de grafische sector valt er heel wat te ontdekken en te beleven. Er is zo veel om van te proeven en als teamlid binnen Mediacomm krijg je de kans om hier vollenbak voor te gaan

Maurane

Designer bij MediaComm

Hoe onze grafische ontwerpers je helpen

Het grafisch ontwerpen van krachtige afbeeldingen en illustraties is tijdrovend en vereist professionele grafisch vaardigheden. Bij MediaComm hebben we een pool van meer dan 70 grafische ontwerpers die je helpen met:

Visuele content

Creëer impact en betrokkenheid met overtuigende visuele content die je verhaal vertelt en je publiek prikkelt.

Infographics

Vertaal complexe informatie naar aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen infographics die je boodschap kracht bijzetten.

Iconen

Versterk je merkidentiteit met stijlvolle en herkenbare iconen die je digitale en gedrukte materialen onderscheiden van de rest.

Fotobewerking

Transformeer je afbeeldingen met professionele fotobewerking om ze perfect af te stemmen op je merkidentiteit.

Digitale illustraties

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je digitale projecten met op maat gemaakte digitale illustraties die je merkverhaal versterken.

Handgetekende illustraties

Laat je merk tot leven komen met unieke handgetekende illustraties die in het oog springen en een blijvende indruk achterlaten.

Waarom kiezen voor een grafisch ontwerper van MediaComm?

Het grafisch ontwerpen van krachtige afbeeldingen en illustraties is tijdrovend en vereist professionele grafisch vaardigheden. Bij MediaComm hebben we een pool van meer dan 70 grafische ontwerpers die je helpen met:

Diversiteit aan talent

Met meer dan 70 veelzijdige grafische ontwerpers in onze pool, bieden we een schat aan expertise en ervaring om aan al je projectvereisten te voldoen.

Flexibiliteit

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning voor een specifiek project of een structurele oplossing op langere termijn, bij MediaComm heb je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij je past.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze grafische ontwerpers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden en ervaring. Zo zijn je projecten in goede handen.

Efficiëntie en Snelheid

Dankzij onze omvangrijke pool van grafische ontwerpers kunnen we jouw project snel en efficiënt realiseren. Strakke deadline of last-minute wijziging nodig? Wij voltooien je project op tijd en binnen het budget.

Reserveer nu je grafisch vormgever

Wil jij je merk onderscheiden en je boodschappen versterken met visuele content die een blijvende indruk nalaat? Contacteer ons vandaag en ontdek hoe onze grafische ontwerpers jou kunnen helpen.

Ontdek al onze expertises

Content creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

Branding & visual identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep.

Digital design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

Print & layout

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware.

Motion design & animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken.

Artificial intelligence

Artificiële intelligentie (AI) opent vandaag een schat aan mogelijkheden voor creatieve expressie in je marketing. Onze AI-designers creëren unieke AI-beelden en geven op maat gemaakte workshops om AI te integreren in je creatieve werkprocessen.
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!