Print & Lay-Out

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware, zorgvuldig geselecteerd papier en de meest verfijnde druktechnieken om jouw printwerk tot leven brengen.

team member Jody

Jody

Allround Designer

Klaar om op te vallen met je print lay-out

Offline marketing met print: altijd relevant voor je merk

Het ontwerpen en vormgeven van gedrukte materialen, zoals brochures, flyers, posters en magazines, lijkt misschien minder relevant in deze digitale tijd. Maar het tegendeel is waar: in een wereld vol digitale boodschappen maken print en drukwerk echt het verschil.

Goed doordachte print lay-out heeft bewezen voordelen voor je marketing- en brandinginspanningen 

Geloofwaardigheid

Het versterkt de geloofwaardigheid en professionaliteit van je merk. 

Tastbaar

Print is tastbaar: een goed gemaakte brochure zal je prospect altijd overtuigen en verder brengen naar een aankoopbeslissing. 

Professioneel

Het stelt je in staat om je boodschap op een professionele en aansprekende manier te communiceren met je doelgroep. 

De meeste bedrijven hebben strakke deadlines voor hun drukwerk. Komen die in het gedrang, dan is een DTP’er van MediaComm ideaal. Wij kunnen enorm kort op de bal spelen

Eline

Designer bij MediaComm

Hoe onze grafisch ontwerpers je kunnen helpen

Onze ervaren grafisch ontwerpers en desktoppublishers staan paraat om jouw drukwerk met de grootste zorg te creëren: 

Posters

Posters maken of printen? We ontwerpen en printen posters die jouw boodschap echt laten opvallen. Laat ons je posters maken voor een impact die blijft hangen. 

Flyers

Flyers laten maken? Met unieke ontwerpen leggen we de essentie van je merk vast en zorgen we ervoor dat je je onderscheidt van de rest.

Brochures

Of je nu kiest voor de klassieke papieren brochures of voor vernieuwende videobrochures, met een waaier aan mogelijkheden hebben we alles in huis om jouw boodschap op een overtuigende wijze te presenteren.

Magazines

Met onze creatieve flair voor magazine-ontwerp en een scherp oog voor detail en esthetiek, brengen we jouw magazine tot leven met hoogwaardige lay-outs die echt opvallen.

Catalogi

Onze creatieve genieën ontwerpen catalogi die jouw aanbod op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier presenteren en maken daarbij vaak gebruik van Easycatalog voor een efficiëntere workflow.

Verpakkingen en packages

Geef je producten een unieke uitstraling met onze op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Ontdek de mogelijkheden van gepersonaliseerde bedrukte kartonnen dozen of laat je inspireren door andere creatieve presentatie-ideeën die perfect passen bij je merk. 

Prepress (DTP)

Printklare bestanden nodig? Met geavanceerde software en technologieën in prepress maken onze ervaren DTP’ers jouw ontwerpen volledig klaar voor een vlekkeloze productie.

Waarom kiezen voor een grafisch ontwerper van MediaComm

Kwaliteit en precisie

We verfijnen elk printontwerp tot in de kleinste details, volgens de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

Ervaren ontwerpteam

Heb je strakke deadlines voor je drukwerk? Dan is een DTP’er van MediaComm precies wat je nodig hebt. We reageren snel en efficiënt, zodat je projecten altijd op tijd worden afgerond.

Efficiëntie en betrouwbaarheid

Bij MediaComm ben je zeker van een betrouwbare service en efficiëntie: je print lay-outprojecten zijn bij ons in goede handen.

Samenwerking en communicatie

Met ons professioneel advies houden we je continu op de hoogte van de voortgang van je drukwerk. Zo ben je zeker dat al je verwachtingen worden vervuld.

Boost je marketing met print

Wil jij je offline marketing een boost geven met opvallende printmaterialen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze grafische ontwerpers jou kunnen ondersteunen.

Ontdek al onze expertises

Content creation & Illustration

De juiste visuele content is cruciaal voor de impact van je marketing en communicatie. Het maakt je boodschap aantrekkelijker en sterker. Onze grafische ontwerpers maken afbeeldingen, illustraties en iconen waarmee je een blijvende indruk nalaat.

Branding & visual identity

Branding en visual identity zijn belangrijke bouwstenen voor je marketing en communicatie. Ze creëren de visuele en emotionele band met je doelgroep.

Digital design

Om een krachtig merk op te bouwen is investeren in professionele digitale en grafische media essentieel. Onze in-house digital designers zijn experts in digital content creation en leveren een digital design experience die een blijvende emotionele impact nalaat op je doelgroep.

Print & layout

Benieuwd hoe je jouw merk naar een hoger niveau kan tillen met verbluffende printmaterialen? Onze grafisch ontwerpers gebruiken geavanceerde print- en lay-outsoftware.

Motion design & animation

Wil je graag wat meer beweging brengen in je infographics, webdesign of je social media? Onze motion designers gebruiken krachtige visuele tools en creatieve technieken om je content levendig en boeiend te maken.

Artificial intelligence

Artificiële intelligentie (AI) opent vandaag een schat aan mogelijkheden voor creatieve expressie in je marketing. Onze AI-designers creëren unieke AI-beelden en geven op maat gemaakte workshops om AI te integreren in je creatieve werkprocessen.
Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!