Onze vormgevers komen naar u toe

 
Creatief.
Project.
Flexibel.
Kwaliteit.

De vormgevers van MediaComm zijn actief in heel Vlaanderen en Brussel. Ze gaan aan de slag bij een bedrijfje zonder eigen designer of versterken de grafische afdeling van een grotere onderneming. Denk onder andere aan uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen, grafische bureaus en de marketingdepartementen van kmo’s en multinationals. Hierbij enkele tevreden klanten aan het woord, zo zie je welke bedrijven jou voorgingen in de keuze voor MediaComm.

 • Aquafin

  Beheer van de zuiveringsinfrastructuur in Vlaanderen.

  MediaComm is zichzelf komen voorstellen en na enkele proefprojecten waren we meteen verkocht. De samenwerking verloopt van in het begin voorbeeldig, daarom is MediaComm al jaren vaste partner van Aquafin.

  Al onze communicatie medewerkers zijn meer allrounders. We hebben wel een notie van grafisch design maar om echt mooi werk te leveren doen we beroep op MediaComm. 

  We laten bijvoorbeeld heel vaak omleidingsplannen en faseringsplannen uittekenen, maar ook brochures en technische tekeningen zijn geen probleem voor de vormgevers. 

  Je hebt altijd heel snel een oplossing en ondersteuning door een ervaren en goede grafisch designer. Bij MediaComm kan je tegelijk voor meerdere projecten terecht. Doordat MediaComm een grote pool heeft waaruit het kan putten, zijn we in se ook telkens sneller geholpen.

  Het andere grote voordeel is dat de vormgevers van MediaComm zo flexibel zijn dat ze ook van thuis uit kunnen werken. Als het heel snel moet gaan, volstaat een telefonische briefing of een briefing per mail en dan kan de designer meteen aan de slag.

  Carl Van Kerkhoven Communicatiemedewerker
 • Securex

  HR dienstverlener

  Wij zijn met MediaComm gestart toen een collega van ons in pensioen ging. Aangezien het geen voltijdse job betrof en wij graag de flexibiliteit behouden, hebben wij gekozen voor MediaComm.

  Sinds 2016 hebben wij 2 dagen per week een vormgever van MediaComm in ons team.

  Werken met MediaComm geeft ons een gerust gevoel. Wij kunnen rekenen op ervaren, getalenteerde grafische vormgevers en dat op het moment
  ​dat wij het nodig hebben.

  Bedrijven die op zoek zijn naar grafische ondersteuning met een grote portie flexibiliteit, creativiteit en deskundigheid zijn bij MediaComm aan het juiste adres."

  Jolien Vercamer Client Communication Officer
 • Henco Industries

  Herentals metaalbedrijf dat buizen, koppelingen en fittingen maakt voor de installatie van sanitair en verwarming

  MediaComm is erg goed in het plaatsen van de juiste mensen op verschillende projecten. Elke graficus die ons team tijdelijk komt versterken, is flexibel, creatief en vooral snel van begrip. Zelfs na beperkte of ingewikkelde briefings leveren zij kwalitatief werk af onder de meest strakke deadlines.

  Op vraag van onze retailklanten in binnen- en buitenland, legden we recent een catalogus aan met etiketten en barcodes om af te printen en bij de producten in de winkels te plaatsen. De input voor die opdracht was extreem uitgebreid: 5 talen moesten verwerkt worden, barcodes getest, etiketten opgemaakt met info uit onze uitgebreide database, … met als resultaat 150 pagina’s met 14 artikelen per pagina!

  MediaComm stuurde ons Jan, die op 2 dagen deed waar wij zelf minstens 2 weken voor nodig zouden hebben. Hij had geen voorkennis over onze producten maar ging vlot aan de slag met deze pittige opdracht. Wij waren aangenaam verrast door zijn snelheid, zijn efficiëntie en de kwaliteit van het werk.

  Als we een graficus nodig hebben, vragen we meestal expliciet naar Masja. Elke taak pakt ze met enthousiasme en creativiteit aan. Van kerstkaarten tot advertenties, van social media visuals tot documenten. Ze heeft weinig woorden nodig om de opdracht te begrijpen, en weinig tijd om briefings om te zetten in doelgerichte voorstellen. Ze is een echte topper en we zijn MediaComm dankbaar om haar aan ons te koppelen.

  Inge Gysemans Marketing Communication Manager
 • Lambrechts sanitair

  Genks sanitair bedrijf gespecialiseerd in verwarming en sanitair

  Grafisch werk is bij Lambrechts heel gevarieerd: van affiches tot logo’s, van creative design tot DTP. Toen we een tijd geleden dringend op zoek waren naar een graficus, hielp MediaComm ons heel snel uit de nood. Grafisch ontwerpster Masja kwam onze richting uit en zo zijn we gestart!

  Bijna een jaar lang vervoegde Masja twee dagen per week ons team. In drukkere tijden of in functie van een project, was zij er ook op extra dagen of kwam er nog een graficus bij. 

  Het fijne aan zo’n structurele samenwerking is dat de MediaComm-medewerkers niet alleen de collega’s leren kennen, maar ook de werking van het bedrijf.  Zo gebeurt alles snel en efficiënt, zonder veel uitleg. 

  Zelfs nu we een vaste ontwerper in dienst hebben, rekenen we in drukke periodes op MediaComm. En we weten perfect welke vormgever we voor welke job kunnen aanspreken. Want elke graficus heeft een eigen stijl en expertise. We staan steeds versteld van de flexibiliteit en de snelheid in het bieden van oplossingen bij MediaComm. We raden MediaComm dan ook absoluut aan bij andere bedrijven!

  Kim Goossens marketingverantwoordelijke
 • Studio100

  Antwerps mediabedrijf gespecialiseerd in content voor kinderen

  Toen bleek dat er op korte tijd twee mensen langdurig afwezig zouden zijn, kwam de hulp van MediaComm op het perfecte moment! Heel vlot werden de juiste mensen ingeschakeld op onze afdeling. De flexibiliteit waarmee er een oplossing gevonden werd, was opmerkelijk. 

  Het is voor ons belangrijk dat er binnen de creatieve guidelines van Studio 100 gewerkt wordt. Dat was voor Silke en Sanne geen probleem toen ze ons team vervoegden. Hun opdrachten variëren van de puzzelboekjes tot de wekelijkse bijlage voor Dag Allemaal, of andere ad hoc opdrachten die we onder de collega’s verdelen. Silke heeft zelfs even op Postproduction gewerkt, omdat zij ook aan de slag kan met After Effects. De mensen van MediaComm komen dus in een brede schaal van kwaliteiten en talenten! 

  Dat de grafische vormgevers in-house komen werken, is het krachtigste voordeel bij MediaComm. Het is niet alleen leuk werken, maar ook gemakkelijk als er feedback gegeven wordt bijvoorbeeld. 

  Omdat wij heel diverse dingen maken – het is elke dag iets anders – merken wij bovendien dat de mensen van MediaComm graag naar hier komen. En dat is uiteraard ook heel leuk voor ons!

  Miek Gilissen Head of Postproduction & Art Studio 100

Klanten in beeld

Dit overzicht toont in een oogopslag in welke sectoren, voor welke bedrijven, en in welke provincies onze medewerkers al grafische projecten realiseerden.

Krijg je graag nog meer referenties of voorbeelden van opdrachten die nauw aansluiten bij die van jou? Neem contact met ons op en schets jouw geplande project. Dan stellen we onze meest relevante expertise en ervaringen graag aan je voor.