Uithangbord voor je bedrijf​

Een visueel aantrekkelijke bedrijfspresentatie is een krachtige marketingtool.

Kim header

Kim

Presentation Designer

Presentatie templates

Power is niet voor niets deel van het woord PowerPoint. Met de juiste creatieve ingrepen wordt je corporate presentatie een krachtig deel van je marketingstrategie. Presentatietools zijn de meest onderschatte software. Ze bestaan al lang, maar evolueerden sterk sinds hun ontwikkeling, waardoor heel wat opties onbenut blijven. Onze grafisch ontwerpers halen álles uit de mogelijkheden van MS PowerPoint, Prezi en Apple Keynote om jouw boodschap duidelijk en scherp de wereld in te sturen.

Waarom investeren in een diavoorstelling?

Een presentatie is de ultieme tool om een bepaalde boodschap over te brengen, om je bedrijf voor te stellen of een nieuw product te introduceren. Als business heb je een duidelijk beeld van wat je wil vertellen. Zet je die informatie in een droge presentatie, dan verlies je een groot deel van je doelpubliek. Onze grafici weten perfect hoe ze jouw boodschap én huisstijl vertalen naar een frisse enovertuigende diavoorstelling.

Aanpasbaar

Templates zijn zo gevarieerd al je wil, met verschillende lay-outs voor verschillende doeleinden. Wil je een template waarin je alleen titels en tekst kan aanpassen? Of liever eentje waarin je zelf met de kleuren en afbeeldingen speelt? Alles kan.

Overtuigend

Presenteren kan een project, plan of opdracht maken of breken. Een doeltreffende en overtuigende presentatie opent de deur naar de volgende fase. 

Kwaliteit

PowerPoints en andere presentaties zijn simpel en zonder kwaliteitsverlies te verkleinen, zodat je ze gemakkelijk e-mailt, opslaat, up- en downloadt.

Gestroomlijnd

Alles is mooi en strak vormgegeven. Geen kakofonie meer van slordige documenten. Vanaf nu kan je trots zijn op alles wat buitengaat. Van de simpelste onepager tot de meest uitgebreide diavoorstelling.

PowerPoint heeft een ouderwets imago en wordt zwaar onderschat. Ik houd ervan om het tegendeel te bewijzen. Eigenlijk is niets onmogelijk. Lijkt het toch zo, dan ga ik samen met de klant op zoek naar de oplossing.​

Kim Torfs

Designer bij MediaComm

Wat kan je allemaal toevoegen aan een bedrijfspresentatie?

Je wil graag zoveel mogelijk vertellen in een korte tijd maar je wil de aandacht van je publiek niet verliezen door ze te overladen met tekst en bulletpoints. Vertel je verhaal met een overzichtelijke, professionele en interactieve presentatie die visueel de kijker van z’n stoel blaast.

Huisstijlelementen

Het gebruik van consistent kleurgebruik en logo-integratie versterkt de professionele uitstraling en zorgt voor een samenhangende visuele ervaring.

Knoppen

Maak je presentatie interactief en laat het publiek actief deelnemen door bijvoorbeeld naar relevante secties te navigeren.

Visuals

Zelf ontworpen icoontjes, sterke beelden en (motion) infographics maken jouw presentatie onvergetelijk bij het publiek.

Navigatie

Een doordachte navigatiestructuur in een presentatie vergemakkelijkt de overgang tussen onderwerpen, zo kan het publiek moeiteloos de gewenste informatie vinden.

DTP

Een technisch en uitvoerend graficus.

Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
This is default text for notification bar