Wat is een grafisch interventieteam en wat heb je eraan?

 
Flexibel.
Creatief.
Betrouwbaar.
Skills.

Een freelance designer geeft je heel wat flexibiliteit. Je schakelt hem bijvoorbeeld maar af en toe in. Of alleen voor specifieke opdrachten. Handig om piekperiodes, ziektes en speciale projecten op te vangen. Maar hun beschikbaarheid varieert. Met dringende taken of langetermijnopdrachten kun je niet altijd bij hen aankloppen. Daarop biedt MediaComm een antwoord door uitstekende grafische ontwerpers voltijds in dienst te nemen. Bel of mail je naar ons? Dan gaat een van onze designers binnen de 24 uur bij jou aan de slag. Voor 1 dag, een week of enkele maanden. Zo is de optimale bezetting in jouw team op elk moment verzekerd.

Contacteer ons via telefoon of mail


Net zoals een grafisch bureau bestaat MediaComm uit een team van grafisch ontwerpers. En je put uit die volledige pool. Ligt de nadruk bij het ene project op print en bij een ander op web? Of ben je op zoek naar zeldzame technische bagage? Dan stellen wij telkens de meest geschikte designer aan je voor. Je krijgt dus toegang tot meer kennis, ervaring en creativiteit dan die van 1 freelance grafisch ontwerper.

Werp een blik op de expertise van ons volledige team


De MediaComm-designers wonen en werken verspreid over Vlaanderen en Brussel. Het zijn stuk voor stuk mensen die graag nieuwe omgevingen leren kennen en zich snel aanpassen aan andere organisatieculturen. Omdat ze bij jou op kantoor werken, bouw je snel een band op en verloopt de communicatie efficiënt. De samenwerking is dus directer dan bij een langeafstandsrelatie met een freelance grafisch ontwerper. Ze lijkt meer op de inschakeling van een interim designer. Of zelfs op de aanwerving van een vaste medewerker. Want heel wat klanten schakelen een MediaComm-ontwerper een heel jaar lang deeltijds in. Of elk jaar fulltime tijdens de drukste maanden. 

U beslist.

Eline zet zich met hart en ziel in om het beste resultaat te bereiken en ze neemt hierbij waar nodig de lead zodat wij als klant maximaal ontzorgd worden. Dat is de added value van Mediacomm!

Inge Van Aerschot
Marketing communication manager bij Lyreco