Flexibiliteit van freelance grafisch ontwerpers

Een freelance designer geeft u heel wat flexibiliteit. U schakelt hem bijvoorbeeld maar af en toe in. Of alleen voor specifieke opdrachten. Handig om piekperiodes, ziektes en speciale projecten op te vangen. Maar hun beschikbaarheid varieert. Met dringende taken of langetermijnopdrachten kunt u niet altijd bij hen aankloppen. Daarop biedt MediaComm een antwoord door uitstekende grafische ontwerpers voltijds in dienst te nemen. Belt of mailt u naar ons? Dan gaat een van onze designers binnen de 24 uur bij u aan de slag. Voor 1 dag, een week of enkele maanden. Zo is de optimale bezetting in uw team op elk moment verzekerd.

Skills van volledig grafisch interventieteam

Net zoals een grafisch bureau bestaat MediaComm uit een team van grafisch ontwerpers. En u put uit die volledige pool. Ligt de nadruk bij het ene project op print en bij een ander op web? Of bent u op zoek naar zeldzame technische bagage? Dan stellen wij telkens de meest geschikte designer aan u voor. U krijgt dus toegang tot meer kennis, ervaring en creativiteit dan die van 1 freelance grafisch ontwerper. Werp een blik op de expertise van ons volledige grafisch interventieteam.

Betrouwbaarheid van vaste medewerkers

De MediaComm-designers wonen en werken verspreid over Vlaanderen en Brussel. Het zijn stuk voor stuk mensen die graag nieuwe omgevingen leren kennen en zich snel aanpassen aan andere organisatieculturen. Omdat ze bij u op kantoor werken, bouwt u snel een band op en verloopt de communicatie efficiënt. De samenwerking is dus directer dan bij een langeafstandsrelatie met een freelance grafisch ontwerper. Ze lijkt meer op de inschakeling van een interim designer. Of zelfs op de aanwerving van een vaste medewerker. Want heel wat klanten schakelen een MediaComm-ontwerper een heel jaar lang deeltijds in. Of elk jaar fulltime tijdens de drukste maanden. U beslist.