Wij vertellen jouw verhaal

Met de juiste visuele identiteit laat je als bedrijf zien wie je bent, nog voor je iets hebt gezegd.

bram_new

Bram

Creatief Designer

Wat is creatief design?

Creatief grafisch design is een combinatie van ontwerp, branding en storytelling. Met de juiste visuele identiteit laat je als bedrijf zien wie je bent, nog voor je iets hebt gezegd. De juiste typografie, kleurkeuze, animaties, illustraties en logo’s vormen jouw cruciale uithangbord. Creatief grafisch design omvat een waaier aan ontwerpdisciplines. Van branding tot webdesign, van logo-ontwerp tot illustreren, van advertenties tot animaties. Laat ze met zorg en inventiviteit ontwerpen door ervaren graphic designers die een boost geven aan jouw bedrijf.

Quotes

Als creatief ontwerper is het de kunst om iets te ontwerpen dat origineel is, en tegelijkertijd de kern raakt van waar een bedrijf voor staat.

Wat doet een creatief grafisch ontwerper?

Projectsourcing is een betrouwbare oplossing voor zowel bedrijven als werknemers. Je schakelt op een flexibele manier (grafische) specialisten in wanneer de werkdruk tijdelijk (of langdurig) verhoogt. Zo neem je ook in economisch onzekere tijden tóch grotere projecten aan en versterk je geleidelijk de positie van je bedrijf.

Huisstijl

Jouw huisstijl ontwerpen, compleet met logo, typografie, lettertypes en kleurdesign.

Specialist.

Digitaal of met de hand illustraties creëren voor diverse doeleinden: animatie, infographics, advertenties, enz. 

Druk.

Creatief opmaken van al je drukwerk: brochures, flyers, affiches, boeken en magazines. 

Verpakking

Je verpakkingen origineel stroomlijnen volgens je merkidentiteit. 

Storytelling en huisstijlcreatie:
jouw visuele verhaal

Voor een branding of rebranding denk je er snel aan om een grafisch ontwerpbureau in te schakelen. Dat kan, maar met een grafisch designer in house, krijg je iemand die ter plekke meedenkt over de nieuwe stijl. Een grafische vormgever die de juiste vragen stelt over de doelgroepen die je wil aanspreken en de visie die je wil uitstralen. 

Totaalpakket

Branding en storytelling vormen een inhoudelijk en grafisch totaalpakket, van het logodesign tot de PowerPoint presentaties, van de gekozen foto’s tot de geanimeerde Instagram stories. Van het idee, tot het happy end.

Inzicht in jouw bedrijf

Door die aanpak krijgen onze grafisch designers inzicht in jouw bedrijf en kunnen ze een visueel verhaal schrijven dat je verwachtingen overtreft.

DTP

Een technisch en uitvoerend graficus.

Koop nu je ticket voor THiNK, onze creatieve workshop, en geniet van een early bird korting
Early Bird tickets nu beschikbaar!